top of page

Det Store Trekurset

Velkommen til et unikt sammensatt kurstilbud for prosjektering av trekonstruksjoner-, trearkitektur- og trebyggeri!

 

5-6 juni arrangerer Forum For Trekonstruksjoner det Store Trekurset i Oslo i samarbeid med Norske Arkitekters Landsforbund, Norsk Treteknisk Institutt, Nasjonalt Nettverk for Massivtre- og Limtrekonstruksjoner og Oslotre.

 

Trekurset er spesialdesignet med fokus på det norske markedet og regelverk og vil ha en spesiell fordypning i prosjektering og utførelse av næringsbygg og fleretasjes boligbygg i tre. 

 

Det Store Trekurset passer for arkitekter, ingeniører, rådgivere, entreprenører og utviklere og beslutningstakere som ønsker å ta del i denne fremvoksende byggeteknikken. Ved fullført kurs tildeles kursbevis.    

 

Medlemmer av FFT, NAL/NLA/NIL, NTI og NNML vil få fortrinnsrett ved påmelding og tilgang til kurs til rabatterte priser.  

Picture 1.jpg

Påmelding nederst

Early Bird priser gjelder frem til 1. april

Dag 1 - Grunnkurs i Treprosjektering - gir en grundig innføring fra start til slutt i prosjekterings- og utførelsesfase for store trebygg. Ledende eksperter innen trearkitektur, ingeniørfaget, akustikk, brann, bygningsfysikk, prosjektledelse, utførende entreprenører, bærekraft, taxonomi m.fl deler av sine erfaringer, med det formål at deltakere sitter igjen med detaljkunnskap om hvordan håndtere fremtidige byggeprosjekter i tre.

 

Dag 1 – Kveldsarrangement – Panelsamtaler om spennende og utfordrende tematikk rundt tre og skog, byggemetoder, materialegenskaper og fremtidsscenarier vil bli diskutert. Det blir åpen mikrofon med mulighet for spørsmål fra publikum. Parallelt med panelsamtalene vil det være servering. Formålet med kvelden er et hyggelig samvær med bransjen, og at vi alle forlater salen litt klokere.

 

Dag 2 – Prosjekteksempler – Presentasjon av nylig gjennomførte state-of-the-art treprosjekter fra Norden, som blir diskutert og analysert. Hva har fungert, hva gikk galt og hva kan vi lære? Byggene presenteres av fagfolkene som har arbeidet med prosjektene. Dag 2 er et halvt dags arrangement som avsluttes med en felles lunsj.

 

Utstillingsareal - Gjennom hele arrangementet vil det være et stort utstillingsareal hvor ulike produsenter og leverandører viser frem sine produkter og deler av sin kunnskap. Her er det mulig å oppdage nye produkter, løsninger og ikke minst møte ekspertisen innen trekonstruksjoner.

 

Det vil gjennom hele arrangementet oppfordres til samtaler, spørsmål og diskusjon, og det legges opp til rikelig med muligheter for nettopp disse viktige menneskemøtene. Kom for å lære fra de fremste ekspertene i Norden innen sine respektive fagfelt, bli kjent med nye kollegaer og ikke minst en utrolig spennende verden av trekonstruksjoner.

 

Arrangementet vil strømmes, og medlemmer av FFT, NAL/NIL/NLA, NTI og NNML vil få rabatterte priser. Påmelding gjøres via påmeldingsskjema under. 

Det Store Trekurset i Oslo arrangeres på DOGA i Oslo sentrum. Detaljert program slippes utover våren.

Vi gleder oss til å se deg!

Kursavgift:

Begge dager: Early Bird - 8900 kr

Dag 1 + kveld: Early Bird - 6900 kr

Dag 2: Early Bird - 2500 kr

Begge dager: Early Bird Medlem FFT, NAL/NIL/NLA, NTI og NNML - 7900 kr

Dag 1 + kveld: Early Bird Medlem FFT, NAL/NIL/NLA, NTI og NNML - 5900 kr

Dag 2: Early Bird Medlem FFT, NAL/NIL/NLA, NTI og NNML - 2000 kr

Strømming Dag 1: Ordinær - 7300 kr

Strømming Dag 2: Ordinær - 3100 kr

Strømming Dag 1: Medlem FFT, NAL/NIL/NLA, NTI og NNML - 6300 kr

Strømming Dag 2: Medlem FFT, NAL/NIL/NLA, NTI og NNML - 2600 kr

Påmelding

Vennligst fyll ut skjema. NB påmelding er bindende.

Takk for din påmelding - du vil motta en bekreftelse på mail i løpet av kort tid!

bottom of page