top of page

ons. 15. nov.

|

Røverstaden

Trekonstruksjonsdagene 2023

Forum for Trekonstruksjoner i samarbeid med NITO, Tekna og Norsk Treteknisk Institutt inviterer til den årlige fagkonferansen Oslo Internasjonale Trekonstruksjonsdager - i hjertet av hovedstaden.

Trekonstruksjonsdagene 2023
Trekonstruksjonsdagene 2023

Tid og sted

15. nov. 2023, 15:30 – 16. nov. 2023, 15:30

Røverstaden, Munkedamsveien 15, 0250 Oslo, Norge

Om arrangementet

Deltakelse på Trekonstruksjonsdagene gir deg unik mulighet til å få faglig innsikt gjennom inspirerende befaringer av innovative byggeprosjekter i Oslo, forelesninger og presentasjoner av det siste innen realiserte treprosjekter fra internasjonalt anerkjente arkitekter, ingeniører, entreprenører og forskere.

Det presenteres fagtekniske erfaringer fra realiserte byggeprosjekter i spennet mellom fleretasjes boligprosjekter, næringsbygg, større idrettsanlegg, campusprosjekter i tre, parametriske paviljonger og gjennbruksprosjekter. Trekonstruksjonsdagene er årets sosiale begivenhet i trekonstruksjonsbransjen og trekker et bredt spekter av sentrale aktører, beslutningstakere og fagfolk innenfor området trearkitektur, ingeniørfag og konstruksjon.

I konferansens dedikerte utstillingsområde vil du kunne utforske innovative produkter og løsninger, diskutere det nyeste på trekonstruksjonsfronten og knytte nye kontakter med noen av de mest sentrale aktørene og fagfolkene i bransjen. Ønsker din bedrift å være utstiller send e-post til Banin for mer informasjon.

Årets konferanse byr på to dager med inspirerende program bestående av befaringer, fagtekniske forelesninger, diskusjoner, nettverksknyttig, sosialisering og underholdning.

Velkommen til høstens største arrangement for trebransjen!

Timeplan


  • 1 time 30 minutter

    Befaring Tøyenbadet

    Tøyenbadet

  • 2 timer 30 minutter

    Kveldsarrangement

    Røverstaden
Ytterligere ett tilgjengelig element

Dele dette arrangementet

bottom of page